"Végre itt van, megérkezett!"

Bolhapiac fogások 2021.07.11.

2021-07-13 23:44 :: Jóság :: BenyoBoy

Öröm látni, hogy már egyre többen járunk el a bolhapiacozásokra. Bár így is voltak hiányzók (fleX pl. most nem tudott velünk lenni), összesen tizenketten (!!!) vettünk részt, és a legendás Korpyat is velünk jött végre! Konkrétan annyian voltunk, hogy az egyik árus rá is kérdezte, hogy mi ez, valami osztálytalálkozó? :D És hát végülis... A hangulat adott volt, de nézzük, hogy mikre sikerült lecsapnom!

Bug Mania [PC] A freddyD által is bemutatott játék sok mindenkinek van meg elég sok formában, viszont így külön nem mindig botlok bele, főleg egy ilyen jó állapotú példányba! A lemez szerintem sose látott meghajtót, és a kis kinyomtatott "booklet" is benne van. 300 forint volt, mindene megvan, patika állapot. Paintball Heroes [PC] Pont Jó! kiadás

Természetesen egy YeshNo stream miatt akartam mindig is beszerezni ezt a "csodát'". Sajnos a kézikönyv nem volt benne (már ha volt ehhez valaha egyáltalán), viszont a lemez patika állapotú. A nagy forróság miatt nem igazán volt kedvem alkudozni, szóval elég szar árat fizettem ezért, de a következő két játék miatt megérte ebbe invesztálnom.

1000 forint volt, lemez patika, DVD-tok kissé viseltes, kézikönyv nincs. Beer Tycoon + Detektiv Rutkowski aka. 008-es Űgynök + a Crazy Classics, kétszer [PC]

A PLAY által kiadott játékok iránt különleges vonzalmam van, de a menedzselős játékok iránt sose mutattam nagyon érdeklődést, a sört meg utálom. Miért hoztam el mégis a Beer Tycoont? Nos, mert a játékhoz járt egy meglepetés CD, rajta a hírhedt és most hadd idézzek szó szerint: "008, kötőjel, eeees, űűűgynök hosszú ű-vel"! Igen, ezzel Visor aka. SpaceNinja88-ra referáltam, és az ő remek bemutatójára és végigjátszására. Régóta szerettem volna ezt beszerezni, és ha csak bónusz CD-ként, de végül sikerrel jártam. Érdekesség, hogy a két lemezen szerepel 1-1 extra játék is, azonban mindkét lemezre UGYANAZ a szar került fel: a Crazy Classics. Amit kiadtak külön, saját DVD-tokos kiadásban, és ami szintén meg is van... Mindegy, szarni bele, Detektiv Rutkowski kalandjai miatt bőven megérte ez!

1000 forint volt, lemezek jó állapotúak, DVD-tokot cserélni kell mert konkrétan bomlik a kezemben. Bugs Bunny: Lost in Time [PC]

Érdekes, hogy a rajzfilmekből, rajzfilm sorozatokból készült játékok iránt sosem ápoltam semmiféle vonzalmat, most azonban az utóbbi időben nagyon sokat vásároltam fel. Ezt a kincset sem hagyhattam ott, ami egy UK/EU kiadás, szép kézikönyvvel. Mirrir kolléga szerint jó játék, szóval meglátjuk, mit tud, mondjuk egy stream keretében valamikor a jövőben!

1000 forint volt, lemezen 1-2 hajszálkarc, de semmi vészes, tok és kézikönyv gyönyörű.


Hour of Victory [PC]

Valamiért meg voltam róla győződve, hogy ebből freddyD csinált egy videót a RPCJ sorozat keretein belül, de nem! Viszont, állítólag olyan jank fos, amiből akár csinálhatott is volna, szóval jött velem. A Midway adta ki (nem tudni, miért), és állítólag ez az első II. világháborús játék, ami az Unreal Engine 3-at használta. Micsoda videojáték-történelmi mérföldkővel állunk itt szembe, kérem szépen! Nem mindig botlani teljesen bontatlan játékba, de ez most egy ilyen szép példány volt. Eláruljak egy durva titkot? Ez a LEGELSŐ Games for Windows-os játékom, VALAHA.

800 forint volt, bontatlan.

The Heat of War [PC] Ha már az RPCJ-t említettük, nem titkolt szándékom beszerezni azokat a játékokat, amiket anno freddyD bemutatott. A gyűjteményem elég csekély még, azonban sikerült ezzel a darabbal gyarapítani. Freddy bemutatója erről a jank FPS-ről nagyon tetszett, és mivel patika állapotú, nem hagytam ott. 300 forint volt, mindene megvan, patika állapot. Michael Schumacher World Tour Kart [PC] Ugyanennél az árusnál találtam meg a Michael Schumacher World Tour Kart-t, amit szintén egy videós kolléga, Benfact egyik streamje után terveztem beszerezni. A Cool Games kiadással Dunát lehetne rekeszteni, de ezt így, keret nélküli borítóval még nemigen láttam. Mint ahogy a többi játék is, amit ennél az árusnál vettem, teljességgel érintetlen. 300 forint volt, mindene megvan, patika állapot. Battlestrike: Shadow of Stalingrad [PC] Bár freddyD két Battlestrike játékot is bemutatott (Harc a csodafegyverért, Győzelemre fel!), ezzel még nem találkoztam. Nem tudom hány ilyen fos Battlestrike jelenhetett meg, mindenesetre sikerült kifognom a "deluxe" kiadást, ami nem a Cool Games-es kék keretes budget kiadás, hanem egy papírtokos darab! Elég kipimpelt, kár, hogy a játék minden bizonnyal egy rakás szar. 800 forint volt, mindene megvan, patika állapot.

Battlestrike: Az Ostrom [PC] Cool Games kiadás

Nna, ez már egy Cool Games-es kék keretes budget kiadása az egyik Battlestrike játéknak. Érdekessége, hogy elég fakó a borítója, olyan, mintha kiszívta volna a nap, de nem fénymásolt, és egyenletesen fakó... lehet, hogy csak szarul nyomtatták ki.

300 forint volt, mindene megvan, patika állapot. Lilo & Stitch: Trouble in Paradise [PC] Disney Classics kiadás

Ilyen Disney Classics kiadást még nem is láttam, hogy nem sárga, hanem fehér a háttere, biztos jó régi lehet! Mindenesetre ennyiért nem tudtam ott hagyni. Nem találtam információt arról sem a tokon, sem magukon a lemezeken, hogy több CD-s lenne a játék... pedig ebben két lemez van! A tokba nem is fér be rendesen a második lemez, és ami még furább, hogy nincs is semmi jelölés, hogy melyik CD melyik. Mármint, régen volt külön install és külön play disc, de ezen semmi nem szerepel, mindkettő teljes egészében megegyezik, annyi különbséggel, hogy az egyik lemezen a nyomtatás ilyen "érdes" a másik meg sima, matt szerű. Nagyon érdekes, ilyet még nem láttam. Viszont mindkét lemez elég viseltes, biztos sokat játszott ezzel egy kisgyerek valahol az országban.

200 forint volt, a CD-k karcosak, de minden más megvan és szép állapotú.

The Emperor's New Groove [PC] Disney Vedd Meg! kiadás

A nap legjobb dealje számomra egy másik Disney játékhoz köthető, méghozzá ehhez. Ugyan budget kiadás, de ennyire pofátlanul olcsó áron nem tudtam otthagyni. Mindene megvan, a rajzfilmet anno szerettem is, szóval ez jött velem a többi közé. Egy nagyon kedves hölgy adta el, aki külön figyelmeztetett, hogy "Ugye minden meg az van-e benne?!", és hogy nézzem meg, szóval kudos a korrektségért!

100 forint volt, nagyon szép állapotú, mindene megvan.


Kommentek:

BenyoBoy (BenyoBoy) | 2021-07-19 15:55:14

Igen, picit csopfadék módon lett összehegesztve ez a cikk, de javítottam és kiegészítettem! :D

Benfact (benfact) | 2021-07-14 08:21:00

Volt az Eszeveszett birodalomból játék? Ebből egy ripet igényelnék majd, első DVD film volt amit láttam, rongyosra néztem. Az Hour of Victory-ról lemaradt a beszámoló. :) Szép loot, GG!