"Végre itt van, megérkezett!"

Újabb titokról rántották le a leplet a Rossz PC Játékok sorozat körül

2021-10-30 16:04 :: Akkurátus :: Dvark

Ugyebár mindenki ismeri a mesterlövészt. A játék, amiben vérzik a busz, egy démoni nőszeméllyel kell beszélgetned, és ahol a mesterlövész puskát csak egyszer szükséges használni az egész játék során. Igen, az a mesterlövész.


Amit sokan nem tudhatnak, hogy hogyan is készült a játék. Ugyanis a mesterlövészt eredetileg horrorjátéknak szánták, amiben a főhős nyomozóként látogat el frissen elhunyt emberek rémálmaiba. Ekkor még 9 volt a játék címe, mivel a főhősnek 9 gyilkosságot kellett volna felderítenie. A történet időközben viszont megváltozott, a projektből egy bűnözős-lövöldözős játék lett, azonban továbbra is egy komolyabb környezettet szerettek volna teremteni a sztorihoz. A játékot átnevezték RatHuntra, majd idővel A mesterlövészre.


Képernyőkép a RatHuntból


Eddig mindannyian abban a hitben éltünk, hogy a mesterlövésznek semmilyen köze nincs az elődjéhez, a RatHunthoz a sztorit illetően. Egészen máig.


Kiderült ugyanis, hogy az egész sztori csak egy köntörfalazás a játék igazi történetének. Egy nemrég felbukkant videó alapján derült ki, hogy a maffia vezére nem a dagadt pasas két ujjpisztollyal a kezében, hanem a PATKÁNY. A videóban kivehető, ahogy az egyik kulcsszerepű maffiataggal tárgyal a párbaj helyszínén, ahol arról esik szó, hogyan is verik majd át az egész világot azzal, hogy egy kamu maffiavezért tesznek a patkány helyett a jelenetbe. Úgy tűnik, a patkány nem tud beszélni, viszont tud lebegni és a levegőben ugrálni, amivel érthető módon tud kommunikálni embertársaival.


FIGYELEM: Megzavaró képsorok jelennek meg a videó során, ami ájulást, rosszabb esetben egy nemzetközi kiadású dobozos mesterlövész megvásárlását okozhatja!


Kommentek:

RedlyDaniel【ラぢへ】 (DaN) | 2021-11-17 00:24:23

Sosem érek le az aljára,talán jobb lesz ha feladom.

BenyoBoy (BenyoBoy) | 2021-11-01 16:04:22

Azt eddig is tudtam, hogy egy embereken droggal kísérletező gengszter csakis egy patkány lehet, na de hogy ennyire!!!