"Végre itt van, megérkezett!"

2021 szeptember 19-i phat loot

2021-09-23 20:40 :: Jóság :: pimp máj rályr

Nos kezdjük is



MicroMachines

Számos versenyzőjáték-buzrajongó van a szerveren, én kimondottan a casuelebb rétegbe tartozom az elég hiányos NFS kollekciómmal és azok teljesítési arányával.

Aranyos kis felülnézetes árkéd versenyzőnek tűnik, meg a helyszínen is áldotta mindenki, úgyhogy teszek vele egy próbát.


Starcraft Jewel Case

Sierra által Bestseller-sorozaztnak hívott kiadásban volt eddig meg, ez azért mégiscsak hangulatosabb.

Számtalan óráig vesztem el gyerekkoromban a mindenféle custom gémtíposokban a Battle.neten, mert nem tudtam angolul a kampány meg úgy nehéz :(


HL1

Előbb említett Bestsellers kiadás, de azért PCGaming Enthusiastként fizikaiban birtokolni a HL1-et azért mégiscsak valamiféle alapkövetelmény-szerűség.


Ezek hárman voltak 2500Ft, ami szerintem tök rendben van.


Manó Matek 1

Meg nem mondom, hogy konkrétan ez volt-e, de rengeteg órát töltöttem mégkisebb koromban a különböző Manó-játékokkal.

Egyszerű, de jól összerakott és saját tapasztalataim alapján az adott korosztálynak szórakoztató készségfejlesztő játék.

Volt vagy 200 Forint


Black Jack

Valahol emlékszem hogy hallottam róla, pszichológiai, de nem feltétlen horror az anime

"Jo Carol Brane attempts to hire Dr. Black Jack on a breed of superhumans that have the strength, intellectual, athletic, and artistic skills with great excel in different fields, only to later find out that they start deteriorating after some period of time and causing an untimely death. Jo needs Dr. Black Jack's help on finding a cure."

-AniList leírás

A one-offok elég érdekesek szoktak lenni a szezonális áradat mellett

300Ft


Kevlár Kolléga Különkiadás - alsó sor

Chewie szokász szerint nem bír magával és mindenféle jóságokkal dobált meg többek között engem is. Lássuk, most mire nem volt szüksége


Túmb Rályder - PC egészpakk

Saját belátása szerint csak a helyet foglalta nála, mivel a PS1 verzió megvan neki, másnak meg nem kellett. Még nem játszottam a játékkal, úgyhogy mindenképp pótlandó ez a videojáték ikon,és mai szemmel nézve szerintem hatalmas jankhalmaz.


SCBW

Házavató Afterpartyn szóba és képbe jött a Blizzard bukása meg miegyebek, és fény derült, hogy Csuvinak van egy fullos Magyar-only kiadásos Blizzard Collection doboza, Warcraft 2, Diablo, Starcraft és Brood Warral. ...viszont ez csak doboz, saját kiadásokkal ven neki telepakolva, amelyek viszont a rendkívül igényes full kézikönyves, tech-trees DVD-s kiadások. Mivel már megvan neki az, ösztökélt, hogy legyen teljes a Jewel Case Starcraft1 kollekcióm, és hát, no, elfogadtam.


Fumo

\ D

       )

/ D



BÓNUSZ1: DOOM

Pénteken pont nem értem el a vonatom, úgyhogy akadt fél órám, amit elüthettem. Felnéztem a Westendes MediaMarktba random körülnézni, és lám mi mosolygott a PC játék szekcióban. Steam Salekor is kb. ennyi szokott lenni a pakk, úgyhogy szerintem full megéte.


BÓNUSZ2: RANDOM KAJÁK - @2021.09.23

Van egy koreai(vietnámi?) bolt nem messze tőlem, ahol menden egyéb randomság mellett ilyeneket is lehet kapni elég olcsón. Chewie megbetegedett, és a fekete színű, ebből a márkából 2. legcsípősebb típusú koreai ramennel kúrálta magát, és működött. Ja, meg azt is mondta, hogy finom. Bár nekem még egyszerre nem sikerült egyben megenni egy adaggal, mert szétéget. A Mochi az alapvetően is finom, a nem cukormentes vaniliás cola az pedig tudtommal ritkaságszámba megy, nem mellesleg még nem ittam.


Folytatás hamarosan készülőben...