"Végre itt van, megérkezett!"

Az év első piacozása - 22/1/16

2022-01-17 16:52 :: Jóság :: Dvark

Az én napom 3:50-kor kezdődött, mikor is megszólalt az első ébresztőm.

A vonat 5:47-kor indult, és kb 7:50-re fel is értem.

A nap során két piacot is meglátogattunk, de csak az egyikben volt érdembeli loot (kivéve a Goodyear-es hőmérő, amit Benyo vett).

Na de milyen is lett az év első lootja?

Nem is rossz

Pár mondat az összesről:
Superbike racing: Nagyon fincsi Incagoldos játék, már előre látom a minőséget
Extreme 500: Benyo mondta, hogy talán a 2. legrosszabb értékelést kapta a gamestarnál(?), ez is valami motoros game
Overspeed: A magyar Invictus által fejlesztett autós játék, ami elvileg nem annyira hűdeszar. Annyi logó van a hátulján, hogy nem tudom, ki hol adta ki (ott a sevenM, a City és a Groove games is). Nagy dobozos kiadás, amiben a Mortyr III-hoz hasonlóan egy hasonlóan vastag műanyagtok van. Mindene megvan :D
Easy rider: Ezt a szart csak azért vettem meg, mert a multimédia Hungary-s lemez volt benne és jogosan azt hittük, hogy a Heat: Episode one van benne. Nagyot tévedtünk.
Easy speeder: Ennek rendes lemeze van, szóval azért is volt érdekes az előző. Top-down versenyjáték, nem tűnik valami érdekesnek egyik sem igazából.
RPM tuning: Hallottam én már erről, de még soha nem próbáltam ki. Meglátjuk, milyen lesz

Ez így került nekem 4800Ft-ba, főleg azért, mert 2000 volt a nagydobozos overspeed :\

Kb ennyi, szuper volt a tegnapi nap, mindent is csináltunk (még volt idő re-voltot is mókolni Zack-el, aminek eredményeként megoldottuk az óriás autókat :D)

See you next month!

Kommentek:

Benfact (benfact) | 2022-01-19 12:40:03

Nem is rossz! Also, RPM Tuning az NFS klónok mesterlövésze, én az Xbox verziót nyomtam végig streamen, emlékezetes volt.

BenyoBoy (BenyoBoy) | 2022-01-17 19:55:32

Asszem 576 KByte-ban volt az egyik legalacsonyabb pontszámot kapott játék, de a GameStar teljes játékként adta az egyik számhoz. :D Megvan ez a kiadás is, valamint az RPM Tuning is, olyan mint a Mesterlövész, bájosan bugyuta és egyszerű játék, egy végigjátszást simán megér... főleg az ending miatt. :D