"Végre itt van, megérkezett!"

Bolhapiac fogások 2022.05.15.

2022-05-26 00:59 :: Jóság :: BenyoBoy

Azt tudtátok, hogy minden bolhapiac fogásos posztban a felsorolt dolgok olyan sorrendbe követik egymást, ahogy azokat megvettem a piacon? És ha időben elkezdtem volna írni ezt a cikket, plusz nem lenne aranyhal-memóriám, akkor jobban emlékeznék, mi mennyibe került? :D Mindenesetre visszatértünk a budai zsibvásárra! Voltak ám jó lootok, de ha nem vigyáztam volna, még egy tízest simán otthagytam volna, ha nem vigyázok! Szerencsére vigyáztam, de azért így is költekeztem. Hogy mik akadtak a jósághorgomra? Lássuk!


Lowrider Extreme [PC]

Na, ilyet sem láttam még! Rendes, DVD-tokos kiadású Play.pl játék??? Hát ezt el kellett vinnem! Fogalmam sincs milyen... de hát Play, szóval valószínűleg ordenáré szar lesz.

1000 forint volt, és jó retkes, de mivel megvolt a külső celója, kicsomagolás után lett egy makulátlan példányom.


Classic Car Racing [PC]

Bájos kis bugyuta autóversenyzős játéknak tűnt, amit a szintén hírhedt 1C Company adott ki! Állítólag ez egy Androidos játék PC-portja, szóval már most érzem a számban a finom jank ízét. A fejlesztő X-bow Software-ről sem találtam sokat, azon kívül, hogy oroszok, és réges-rég megszűntek. Korábban a Star Wolves játéksorozattal tettek népszerűségre, amik állítólag nem rossz űr-stratégiai címek, de az sajnos nem az én műfajom.

300 forint volt, makulátlan állapotú.


2 db AriZona Ice Tea

Most sem úsztam meg nyalánkság nélkül. Van egy árus, aki megbízhatóan szállítja az import üdcsiket és nyalánkságokat, de most csak 2 nagydobozos AriZona Ice Teát választottam: egy Mucho Mango és egy Watermelon Fruit Juice Cocktailt. Utóbbit pont a cikk írása előtt ittam meg, és nem volt rossz.

700 forint volt darabja.


Shox: Rally Reinvented [PS2]

Valószínűleg otthagytam volna, ha nincs az a híres Benfact stream, melyben ezt kipróbálta! Ezt lentebb linkelem is, tessék megnézni. Szóval, majdhogynem napra pontosan egy évvel a streamje után rátaláltam erre a játékra, és mivel az alapján érdekes címnek tűnt, meg nem is volt túlárazva, jött velem. Nagyon vacilláltam még jó pár PS2 cím között. Volt egy The Flintstones in Viva Rock Vegas játék PS2-re, ami egy gokartos/autóversenyzős játék a második élőszereplős Flintstones mozifilm alapján, és amitől még jobban ledobta az agyam az ékszíjat: Virtua Cop: Elite Edition! Én nem is tudtam, hogy létezik ilyen cím egészen idáig, márpedig de! Ez nem más, mint az első két Virtua Cop játék továbbfejlesztett újrakiadása PS2-re! Na, az a játék viszont túl volt árazva, és a kézikönyvből konkrétan ki volt harapva egy darab, így ha nem lesz annyira szar a forint, ezt inkább be fogom rendelni eBayről. A Virtua Cop 2 a kedvenc light gun/rail shooter játékom, úgyhogy ezt be kell szereznem (vicces érdekesség még ezzel kapcsolatban, hogy valami oknál fogva csak USA-ban nem adták ki).

1720 forint volt, nagyon szép állapotú.


Heavy Metal: F.A.K.K.² [PC] EVM kiadás

Ezt mint sokan mások, az 576 KByte-ból ismerhetik. Ez egy akció-kaland TPS játék, amit az id Tech 3 engine-jével (á la Quake III: Arena) készített a Ritual Entertainment, akik úgy bizony, a SiN-t is csinálták! A csapat amúgy egy évtizedet sem tudott megélni, mert a 25 to Life után becsődöltek 2007-ben. A játék a Heavy Metal 2000 animációs filmen alapszik (mely a kultikus, 1981-es Heavy Metal című film folytatása), és hát ilyen kis Tomb Raideres ugra-bugra lövöldözős cuccnak néz ki. A játék elsősorban a főhős, Julie miatt maradt valamennyire köztudatban, aki lengébbnél lengébb öltözékekben pusztítja a játékban található szörnyeket.

1500 forint volt, makulátlan, mindene megvan.


Restaurant Empire [PC]

Ez a játék amúgy már megvan, mert valamelyik játékmagazinhoz volt teljes mellékletként, de így, ebben a magyar, DVD-tokos "bolti" kiadásban nem láttam még. Egyre több menedzselős játékot veszek, pedig rohadtul nem értek ezekhez, nem tudom, mi üthetett belém. Mindenesetre ezt a Trevor Chan fémjelezte Enlight Software hegesztette. Az a Trevor Chan, aki American McGee-vel a Bad Day L.A.-t hozta össze. Az Enlight Software mellett azonban jobb címek szerepelnek, mint pl. Seven Kingdoms, Capitalism II, Hotel Giant, Zoo Empire. Lehet lesz belőle stream DaN vendégszereplésével, már ha sikerül elindítanom Windows 10-en. Addig is nézzetek meg a játékból egy bemutatót az egyik kedvenc YouTuberemtől, Brutalmoose-tól.

1500 forint volt, makulátlan, mindene megvan.


Kommentek:

Benfact (benfact) | 2022-05-29 19:41:28

ShoX: Rally Reinvented ilyen: alulértékelt. Respect hogy beszerezted. ShoX szerintem simán odatehető a Rallisport Challenge-ek mellé, csak ez sokkal 2000s cheesy-bb hangulatú, emiatt máshogy lehet viszonyulni, de az EA SPORTS BHHHHUIG égisze alatt mi másra számítanánk... Ezen kívül még az Arizona tea még apprúv'd.

Dvark (DVark09) | 2022-05-26 13:10:01

A lowrider extreme emlékezeteim szerint egy oké játék volt, de én még nem szedtem róla le a sealt, szóval még nem tudom