"Végre itt van, megérkezett!"

Mai piac

2022-08-21 13:37 :: Jóság :: Dvark

Na szóval. Loot. Olyan régen írtam, hogy azóta sok minden történt. Kezdjük az elejéről.

Ugye áprilisban betegség miatt nem voltam piacozni, de egy vaterás licitet majdnem behúztunk Bennel és Benyoval, de sajnos túllicitáltak minket ott.


Utána valamikor (már nem tudom, pontosan mikor) upgradeltem a retro setupomat. Kapott ugyanis egy külön asztalt, amit a kerekeinek köszönhetően könnyen gurigathatok, így nagyon gyorsan elő tudom kapni a PII-es gépem:


Az egér itt prop, de majd ahogy a késsőbbiekben látni fogjátok, lett era appropriate egerem is.


Jött aztán a május.A májusi bolha nagy fogás volt. Igaz, hogy az első kép fele ment tovább (az összes sikersorozatos majdnem), de viszont megtarthattam belőle a ringrikert! A piacon nem volt sok minden, inkább Ben, Küvi és egy másik haveromtól származik a loot 80%-a. Viszont.

Sikerült találni egy Billy Blade: the Temple of Time-ot, ami az akimbo-nak egy úgymond folytatása. Nem vágom, pontosan mennyire, mert nem fektettem még elég időt bele, de hasonlóképp az Iridon fejlesztette. Ezen felül lett egy Kao-m is, na meg nem maradhatott ki jó kis jank a Tilmun formájában, mert azt merem lefogadni, hogy az. Semmi kép a borítón a játékból, nagyzó ígéretek, női karakter a hátoldalon... a recipe for disaster. Az itt található Gorky 17 még fog szerepet kapni a későbbiekben.

Ha mindegyik játékról írnék részletesen, lemenne a nap, mire befejezném ezt a cikket.

A játékok darabja 1000 forint körül mozgott all around, tán nem a legjobb dealek születtek meg itt anyagi szempontból.


A júniusi bolha elég underwhelming lett volna, ha nem lett volna ott a Bakancsoson a sarki árus. Ugyanis találtunk Küvinek egy nagydobozos Quake 3-at, nekem pedig egy Hidden&Dangerous-t! Nagyon jó állapotban volt és ezzel a játékkal már szemeztem, szóval kb 10 ezer forintért el is hoztam.


Azon kívül kaptam Zacktől a jó kis Vanishing Point-ot, meg meg tudtam venni a még sealelt traktor derbyt 300 forintért a piacon. A maradék megint egy haveromtól van, aki ezres darabáron dobált ki játékokat. Onnan sikerült szereznem egy Akimbo-t tiptop állapotban mindenestül, egy Amerika titkos hadműveleteit, egy Wolfschanze II-t és egy Froggy castle-t is! A két kihagyott játékot elhoztam, mert kíváncsi voltam rájuk, de a többi már hiányzott egy ideje a kollekciómból.

Na de hoppá, mi van ott? Deketív? Csak nem?

Hát, majdnem. Ugyanis ez csak a tok, mert haverom eltörte a saját Detektív lemezét a tokkal együtt. Említettem neki, hogy láttam hozzá illő lemezt, így a Gorkyt elcseréltük rá úgy, hogy egyébként a Gorky 17 nálam sem volt.

Na de hoppá, LEMEZ???

Igen, találtam hozzá lemezt Lengyelországból, viszont volt egy probléma: nem szállított magyarországra.

Hatalmas szerencsémre pont mentem az ESA-ra, ahova jött lengyel haverom haverja, aki át tudta nekem venni ezt nekem. Na de majd később erről!


Még mindig június, csak most Békéscsaba a hely: Lencsótól vásároltunk többedmagammal vateráról. Az én lootom valahogy így festett onnan:


Az első ugye a piacos H&D, de volt lencsonál hozzá a kiegészítő, ugyanúgy nagy dobozzal, ami megtetszett. Emellé vettem a Castrol Honda Superbike World Champions nevű játékot, ami az Interactive Entertainment fejlesztett. Ezzel lehet nem, de valamelyik általuk fejlesztett versenyzős játékkal biztosan játszottam kiskoromban. Kb. 3 ezer forintért nem tudtam ot hagyni patika állapotban. A másik kettőt gyorsan lezavarom: Lithtech jank shooter és valami fos játék. NEXT!


Júliusban járunk innentől egy darabig.


A piacon kb semmi nem volt, végül egy PS2re győzött meg Zack, ami a piacon nem működött, de kiderült, hogy csak a lemezolvasó pöcök volt letörve. Két eredeti és egy USB-s kontrollerrel együtt adta 7 ezerért a konzolt. Zack kitakarította nekem a konzolt az egyik kontrollerért cserébe. Ezen kívül Ben volt valamikor a Legos kacatos boltban, ahol talált nekem egy Super Bubsyt és egy 3D Movie Makert!!!! Hatalmas loot mindkettő, ezres volt darabja. A maradék jófogásról jött jutányos áron, kb 600 forintnál nem fizettem többet egyik játékért sem (igen, még az eredeti dobozos RCT2ért sem).

Na de itt jön a lényeg. A holy grail. A mindennek a teteje. Behold. My...


Scooter Pro!!!


Nem tudom már mennyire vártam, hogy meglegyen. Ez is lengyelországból jött, úgy mint az.....


Antikiller és Detektív lemezem!

Aki értelmezte is, mit írtam, az vágja, hogy itt már késő júliusról beszélünk, mivel ezeket az ESA közben vettem át. Így van egy eredeti borítós, eredeti lemezes detektívem, ami szerintem a kollekcióm legritkább darabja idáig. Nem tudom elmondani, mennyire örültem neki. Nem volt drága amúgy annyira egyik sem szerintem.


DVark vérszemet kap Augusztusban és fellootol mindent is. Még a pestre indulás előtti napon benéztem a PC bontóba, már innen indult az augusztusi lootfeszt.


A 007 játék egy ezres, a Patriots egy ezres, a Painkiller kétezer volt, az egér 680, működik.

A Painkillerben 3 lemez van dupla vastag lemez tartóban, amiből sajnos kitörtek fogak.


Elsőnek szombaton mentünk piacra és az Ázsia centerbe, innen jött a legtöbb loot egyszerre.


A Pink Panther 1500, a többi pc játék összesen 5000 forint, a flight stick és a media-tech capture card összesen 7000 péz volt. A flight stick műanyagja összeolvadt, ezért aznap délután csak azt takarítgattam, mire lejött. Kicsit elkezdett lejönni a festék tán, de legalább így most használható állapotban van. Igen, ez még egy Gorky 17 és azért vettem meg, mert más volt a manual és a lemez, mint a másikban. Mindjárt szerepet is kap.

Vasárnap a váci piacon voltunk, csak egyetlen dolgot tudtam onnan szerezni, de az nagyon megérte. 800 forint volt.Hétfőn a Kacatday kicsit eredményesebb volt, főleg, hogy lett egy Marine Heavy Gunner Vietnam-om és egy Mekk Elek DVD-m. Plusz sikerült vennem 1500ért egy eredeti 8 megás memókártyát a ps2höz és 500 forintért csere tokot a painkillerhez. Nem volt rossz/10Szerdán meglátogattam haverom, ahonnan pár cuccot szedtem. A felső C2Q Q6600 és a felső sor játék jött tőle a második gorky játékért cserébe, amit a piacon vettem. Az elsőért ugye a Detektív tokját kaptam meg.


Az alsó sor két külön hely: a két PS2 játék a Playboxból 2000 és 1500 forintért, az iFluid pedig a retrogameshu-tól jött 1500-ért. Lehet kicsit túlfizettem, de legalább megvannak ezek.A vasárnapi piac nem volt valami jó, de találtam négy demólemezes újságot. Vannak benne érdekes játékok plusz elég menőn néznek ki. A rózsaszín párduc filmet Bentől kaptam.


Ja és még a váci piacozás közben anyáék lootolták nekem ezeket 400 forintos darabáron.


Innentől remélhetőleg nem fog eltelni ennyi idő két lootposzting között.


Kommentek:

Ricz the Ronin (Ricz) | 2022-08-27 18:21:14

A Gorky-ért kicsit fáj a szívem, de ha belegondolok, hogy így is éppen hogy sikerült elférnek a táskába... Ha ezt előbb tudom, akkor sporttáskával vagy bőrönddel jövök a Kedvenc Emberhez első vizitre...

BenyoBoy (BenyoBoy) | 2022-08-27 17:57:20

Az az Autobahn Racing nekem nagyon ismerős. :D A "Traktor Derby" meg szerintem simán indulhatna a minden idők legbüdzsébb című videojáték címre. :D