"Végre itt van, megérkezett!"

Márciusi gigalootposting - 2022.03.13

2022-03-14 15:36 :: Jóság :: Dvark

Történetünk pénteken kezdődik, amikor is egy régi marketplace-es hirdetés ára a felére zuhant. Mondom ennyiért már megveszem. 36 játék PC-re 5 ezerért. Aznap este el is mentem és kemény 4 ezer forintért sikerült 36 játékot elhoznom. Köztük volt a mesterlövész is :D

Nem nagyon részletezném ki ezt a pakkot, mert nincs hozzá külön sztori :D

De a lényeg, hogy sok új Citys játékhoz jutottam hozzá, na meg a mesterlövészhez.

Pont annak egyébként elég karcos a lemeze, és még a full generic sevenM-es papír is hiányzik belőle. Alig tudtam lerippelni a lemezt. Sebaj, inkább az aesthetic a lényeg.

Van benne egy pár duplicate, de ilyen darabáron egyáltalán nem zavar (111 Ft/db volt így)

Na de egy kicsit érdekesebb volt a tegnapi loot, mert sikerült nagyon jól járni loot terén a bolhán (és vaterán)

Kezdjük a vaterás packkal: Még kb egy hónapja vettem, csak Benyo vette át nekem a kis pakkot.
3 ezer forintért kaptam ezeket:
-Max payne (fekete, üres tokkal)
-Fly II
-Arabian Nights
-RPM tuning
-2db Level demo DVD

Mivel még ez előtt soha nem láttam Arabian Nights-ot dobozosan, szerintem simán megérte :D
A többi játék annyira nem érdekelt, de a demo lemezeket majd egyszer streamen biztosan áttúrom.

Na de a bolhapiac!
Elsőnek találtuk a Donald kacsa kalandjait 300Ft-ért
Ebből a Disney játék erából még csak az Disney's extremely goofy skateboarding-al játszottam eddig, szóval kíváncsi vagyok, milyen játék ez. Sokan mondtátok már, hogy jó.
Második volt az epic find, ahol is a Who shot Johnny Rock-ot szúrtuk ki. Mellé találtam még ezt a "Brave Dwarves 2" nevezetű csodát, amiről később kiderült, hogy Zack ismeri és régen végig is játszotta. Mindkettő 500 forint volt.
Végül, de nem utolsósorban láttam meg a Heavyweight Thunder-t, az NFS Undergroundot és a Grand Prix legends-et is. Nem volt olyan jó deal, de az első kettő miatt meg kellett vennem. 4000 forintot hagytam ott.

Bolha után Zacknél ki is próbáltuk, majd végül ki is játszottuk a Who shot Johnny Rock-ot. Hát amúgy szerintem van potenciál benne, csak ez az univerzális tévés irányítás, az inkonzisztens célzás és a néhol elég bullshit megoldások rontják az élményt minimálisan. Viszont ezek a 90s janky FMV-k kárpótolnak mindenért szerintem. Jókat nevettünk némelyik jeleneten. Majd valamikor streamen is előveszem, talán a még nehezebb fokozaton, ha tudok billentyűzettel játszani vele.

Mindezek után Zack még hozzám vágta a Ninát és a Dark Vampires-t, mert azt hitte, hogy nekem ezek nincsenek meg. Csak hát már jó ideje megvannak :D.

Ezen felül még vettem egy M&M's csokit egy ezresért, csak kép nincs róla. De finom egyébként, talán egy kicsit többre számítottam volna azért.

Összességében így ezen a héten 50 játékkal gazdagodtam, amire 12300Ft-ot költöttem összesen. Átlagosan 250 forintnál kevesebbet költöttem egy játékra, szóval nem volt olyan rossz :D

Szuper volt ismét találkozni, majd jövő hónapban folytatjuk :D
(Ha ott lesz a PC játékos csávó, akkor nagy lootra lehet számítani majd Ben szerint :D)


Kommentek:

BenyoBoy (BenyoBoy) | 2022-03-14 19:12:31

Alap jóság, nálam is elfér, ha úgy alakul. :D

Dvark (DVark09) | 2022-03-14 19:08:02

Maximum ha nem tudom lehozni majd, amit veszek, akkor valakinél ott hagyom ideiglenesen lol

BenyoBoy (BenyoBoy) | 2022-03-14 19:05:37

Az az Arabian Nights eszméletlen jó kis loot, nem álltam messze tőle, hogy bebugázzam. :D :D :D A jófej eladó a piacon pedig tényleg legenda, szerintem a polcomon egy sornyi játékot tőle köszönhetek. Legutóbbi, amikor kitelepült, ilyen 4-5 Ikeás szatyornyi játék volna nála, dugig.