"Végre itt van, megérkezett!"

Rövid Nagykanizsai lootposting [2022. 04. 24.]

2022-04-24 22:26 :: Jóság :: Benfact

Abszolút lehetetlenség hogy sikerüljön átadni milyen volt a hétvégém, szóval nem is próbálkozom. Maradjunk annyiban hogy nem a piac volt a fő dolog a hétvégén, de idejét láttam már egy rövid lootpostingnak, gyorsan s tömören.

Rush Burger - Nagykanizsa

Nos ezt is simán beteszem a jóságok közé, ugyanis random betértünk kajálni egy Rush Burger nevű kajáldába amiről abszolút nem tudunk semmit se, de ami fogadott, az nem mindennapi: iszonyat premium kategóriás hamburger, pizza, fish and chips és egyéb hasonló gyorskajákkal foglalkozó étteremben a Budapesti árakhoz képest feleannyiból (se!) tökéletesen jóllaktunk, 100%-os ízélvezeti értékkel. Ha jártok Nagykanizsán, FELTÉTLEN tegyetek egy megállót a Rush-nál. 10/10.

Ide tűzök némi nemű foodporn-t. Yammy.


Facebook oldaluk: https://www.facebook.com/rushburgerpastapizza

Bolhapiac... Óriási volt a Kanizsai bolhapiac, de tényleg, szerintünk a Budai zsibisnél kábé kétszer akkora lehetett. Összességében elmondható hogy a cuccok jelentős részére sokkal szebben lett vigyázva, viszont Ausztria közelsége miatt ha az általunk fogyasztott tartalmakat nézzük, azonnal szembesülünk hogy nagyon sok a Németre lokalizált termék, azaz a filmek és videójátékok is 60%-ban Német lokalizációval bír, amit sokunk nem nagyon csíp ha gyűjtésről van szó. Viszont most az egyszer kivételeztem... 50 Cent: Blood on The Cent (Xbox 360)

Ez a játék nemrégiben lett csak úgy isten igazán felkapva, én meg kapva kapván az alkalmon megragadtam a lehetőséget hogy megvegyem tűrhető áron. Lényeg a lényeg: a híres rapper-t 50 centet irányítva kell TPS nézetben mindenkit is szitává lőve végigmenni a pályákon, mindezt igényesen tálalva, egy pillanatra sem komolyan véve magát. Rohadt nagy funnak tűnt mindig is. Na de ami a lényeg. A játék németre lokalizált, azaz a feliratok terén is kizárólag németre számíttottam, viszont a játék bekerült az Xbox One / Series konzolok visszafele kompatibilitás programjának legeslegeslegutolsó felhozatalába (ami amúgy elég WTF választás, de oké), így nem tudhattam hogy a német játékra milyen verziót fog leszedni (korábbi rossz tapasztalatom volt hogy a német Burnout Revenge-emre hardcode-olva szedte le a fullosan német verziót), viszont itt szerencsére totál angol változatot töltött le az Xbox One X-em. Ez már öröm, mert legalább tudom normálisan játszani. Na de ami tényleg meglepett, az az hogy 60fps-el megy az olykori világ legerősebb konzolján. Az eredeti verzió 360-on és PS3-on 30fps-el szó szerint röcögött, minden létező frame pacing és v-sync bajjal amit ellehet képzelni, itt ezek a dolgok eliminálódnak. Alig várom hogy nyomjak ezzel a játékkal egy playthrough-t majd.


Ajánlom a baaadmovies-os Blacksheep bemutatóját ami miatt konkrétan megvásároltam a játékot:
2500 ft volt.


Nem a LEGÓcskább lootVettem négy darab random mini Lego szettet, amelyek darabja 500ft-ot kóstált, egy technic, egy City, egy Creator és egy Star Wars tematikájút. Abszolút megérte, mert nagyon aranyosak és jól fognak állni a polcon.

2000 ft volt a 4 szett(ecske) összesen.


SZOBanövény


Legvégül egy teljesen gondozásmentes életet igénylő mohás szobanövényt húztam be hogy feldobjam a szobámat egy kis növényféleséggel, nagyon igényes hajtott kovácsolt festett vaskerettel és kis üvegcsében elkészítve.

3500 ft volt.


Csípőből pénzköltésAz utolsó loot pedig egy házi chilliszós/ketchup volt, amit a helyszínen meglehetett kóstolni, istenien pikáns ízvilága azonnal pénztárcát ragadott ki velem a kezeimmel, úgyhogy azonnal vittem belőle.


1300 ft volt.


Köszönöm ha elolvastad, következő hónapban szokásos Budapesti bolhapiacon pedig folyt köv!


Kommentek:

BenyoBoy (BenyoBoy) | 2022-04-25 00:41:06

Dodgerst megelőzve a 50 Cent: Blood on the Centhez kapcsolódóan én is ajánlanám ChipCheezum let's play sorozatát, ami az eddigi egyetlen kapcsolatom a játékkal, de megéri megnézni: https://www.youtube.com/playlist?list=PLrekaHLD2rhZcLNDuUpBFseBtMfkwkE05 A hétvége pedig legendás volt, ezt tényleg nem leírni hanem megélni lehet csak!

Dvark (DVark09) | 2022-04-24 22:32:07

Jó kis csomag! A következő bolhára lehet majd készülni kell, hogy elférjen a loot nálunk :D