"Végre itt van, megérkezett!"

You Receive: Bolhaloot - 2021.07.11

2021-07-12 09:02 :: Jóság :: Chewie

Kemény és forgalmas hetet nyomtam le, így most kifejezetten jól esett a bolhapiacozás a társasággal. Sőt, történt egy jó pár dolog a júniusi bolházás óta:


- Nagymamám végre bekerült egy öregotthonba Gyömrőn és úgy néz ki, hogy lesz várható javulás az egészség ügyi állapotát nézve: az új környezetnek köszönhetően próbálkozik erőre kapni, amennyire lehet és ez nekem pont elég. :) Az elmúlt fél év nekem a munka mellett az állandó nagyihoz való rohangálással telt el. Senkinek se kívánom azt amin végigmentem.


- Megkaptam a második Pfizer oltásomat, amitől hálistennek semmi bajom se lett, bár néha azt érzem, hogy fáradékonyabb vagyok mint korábban. Viszont gáznak tartom, hogy hirtelen minden meg lett nyitva mindenki számára, hiába van beoltva vagy sem, mert az oltási kártya körüli hiszti is full felesleges volt, főleg így visszanézve, VISZONT nekem olyan szempontból hasznos, hogy az Öregotthonba csak kártyával engednek be (de maszk ott se kell már). Azt még szeretném leszögezni, hogy nem hibáztatom azokat, akik nem oltották be magukat.


- Végre hazament a jelenlegi Nagykövet, aki szószerint szart bele minden belső konfliktusba a Nagykövetségen belül. Az infomorzsák alapján eléggé ígéretesnek tűnik az utód, aki talán Szeptember - Október körül várható, hogy csatlakozzon hozzánk és egyre jobban úgy tűnik, hogy a hírhedt hulladék kollégámtól meg akarnak szabadulni amint megérkezik az új Head of Mission. Egyre több a baj, a feszültség és a főnökök se bírják ezt örökké lenyelni: az eddig Nagykövet (meg az előzőek is valahol, I guess) szart bele mindenbe, inkább lebaszott másokat, ha az a hülye valami rosszat csinált. Mindenesetre akarok majd valamikor beszélni velük, hogy mi a terv, mert ha tényleg erről van szó, akkor ez a pár hónap könnyen kibírható (főleg amióta 6 órázunk), de ha tovább bénáznak vele, akkor szerintem jómagam is majd elkezdek más lehetőségek felé keresgélni.


- Jelenleg egy költözés közepén vagyok, Július végére fog megvalósulni az egész, így VÉGRE kiszabadulok az albérlet hell-ből. A hely mérete pont elegendő számomra, és lehet majd nálam is retro gaming party néha-néha.


Na és akkor a bóha.


Fasza volt, sokan voltunk, az elején úgy éreztem, hogy nem ez lesz az én napom, mert semmi érdekesbe nem futottam, de azért mégis sikerült egy pár jóságot/jank-et összeszednem.


Fire Punch Volume 2 - 4000 forint


Sajnos nem a bolhán találtuk, hanem Benyo hozta nekem a Pozsonyi Con-ról, ahol az előtte lévő hétvégén melózott. Az új vámos szabályok miatt perpillanat szünetelnem kell a mangarendeléseket és most, hogy Anglia már nem az EU része, egyre macerásabb lesz ez a folyamat.


A Fire Punch ugyanattól a Tatsuki Fujimoto-tól van, akinek a Chainsaw Man című mangájáért meg vannak őrülve az emberek. Nemrég jött az első PV az animéből, kétségkívül várandós darab lesz.


A Fire Punch nem annyira híperaktív mint a CSM, de Fujimoto első próbálkozásaként igencsak ütős és helyenként emlékezetes darabot dobott az asztalra.


Call of Duty: United Offensive - 800 forint


Ez csak a kiegészítő lemez, de egyrészt kellemes emlékeim vannak a United Offensive-ről, másrészt pedig BONTATLAN állapotban ennyi pénzt kérdés nélkül megért a játék.


Bionic Commando - 1200 forint


Erről a játékról csak mémek terén hallottam, de mostanában eléggé megérdekelt több videó megnézése után. A Capcom számára egy bukás volt a játék és a svéd Grin studió még abban az évben bezárta a kapuit.


Wartech: Senko no Ronde - 2000 forint


Annyira nem ismerem ezt a játékot, de Dodgers kolléga szerint kompetens shoot 'em up-ról van szó, én pedig szeretem a műfajt, így muszáj volt hazahozni ezt is.


Fast and Furious - Ajándék


Ezt Zack kollégától kaptam ajándékba, van egy olyan érzésem, hogy rohadt jank szarról van szó, de mind tudjuk, hogy a család a legerősebb.


Duke Nukem Forever - 700 forint


Woof, szerintem a DNF-et nem kell senkinek se bemutatni ezen a ponton. Idén lesz 10 éves a játék, ami a mai napig arról hírhedt, hogy 14 éven keresztül volt development hell-ben, illetve, hogy nagyon nem érte meg a hosszú várakozást. Ez a kiadás egy 3D szemüveggel és 3D plakáttal járt, aminek...láthatjátok, hogy mennyire örültem.Microsoft X360 + The Crew + Borderlands Pre-Sequel - 25000 forint


Mindig is érdekelt az Xbox 360, de annak idején a Wii miatt maradt ki, de ahogy mondani szokták, sose késő ezeket bepótolni. Zack kollégától vettem az általa kipucolt, pimp-upolt gépet, amire közben már szereztem egy pár játékot (marha olcsók!), de így is van egy pár dolog, amit szeretnék még rá, mint pl. az eredeti Nier, Deadly Premonition és a Metal Gear Solid HD Collection.


Eddig első benyomások nagyon pozitívak, van egyfajta vibe-ja a 360-nak, ami hiányzik az előző és kurrens generációs konzolokból. Még a reggel folyamán vettem rá egy Panzer Dragoon Ortát kemény 990 forintért.


Kommentek:

Benfact (benfact) | 2021-07-15 09:04:53

The Crew tripleventure when.