"Végre itt van, megérkezett!"

You Receive: Bolhaloot (2022.06.12)

2022-06-17 11:14 :: Jóság :: Chewie

Maradjunk annyiban, hogy a közösség egy elég macerás, problémával teli időszakon próbálja magát átverekedni, így bátran állíthatjuk, hogy kifejezetten jól esett most megejteni a havi bolha session-t, ami amúgy is közel volt az elmaradáshoz.


Hogy ne mindig ugyanoda járjunk, így a választás ismételten a már januárban meglátogatott Bakancsos utcai piacra esett - sokat változott a véleményem a helyről, de a múltkori hidegnek köszönhetően nem lehetett annyira élvezni, ha engem kérdeztek.


Három különböző csoportban érkeztünk meg: Ben már hamarabb ideért autóval, jómagam Miki, DVark és Richy társaságában békávéztunk ide a Kökiről, míg Zack, Dóri és Bia pedig a Hydramobilban gurultak be.


Az idő jó volt - meleg, de még nem az ördögi fajta fogadott minket.


Viszont, ahogy bejutottunk a piacra, hamar belefutottunk Benfact-be, aki annyira vöröslött, mint egy Dark Souls invader (I am so sorry), de a maga módján beinvadelt azzal, hogy vannak kint eladó nagy dobozos PC játékok, köztük egy Quake 3 Arena is (or as they like to call it - Küviék 3 Aréna), amire rögtön felkaptam a fejemet.


Bár nem nem nagyon terveztem költeni, de úgy voltam vele, hogy a pénteki konyha incidens után (tldr - felrobbant a konyhai csap és a fél napom a hely feltörlésével és rendberakásával ment el), illetve az új munkahelyemet valamilyen módon meg kell jutalmaznom magamat.


A választék sokkal jobb volt most, egyértelműen több árus is van kint jobb időben, mint amikor elborít mindent a fagy és a dér, de volt egy-két láda, amiben 100 ft-ért voltak a DVD-k, de cserében az egész láda teli volt vízzel - feltételezem az előző napi vihar után megszomjaztak a ládák.


A bolharaid egyik csúcspontja volt a közös kajálás - nagyon finom és méretes lángost (és egyéb ételeket) lehet venni abszolút baráti áron - 800-850 ft egy nagy sajtos lángos, amitől egész napra jól lakom.


A piac folyamán úgy voltam vele, hogy csak akkor ruházok be a Quake 3 Arena-ra, ha nem találok mást - nevezhetjük ezt egyfajta callback-re a januári Bakancsos túrán, ahol ugyanezt mondtam, csak a Redneck Rampage-re - hálistennek nem őrültem meg akkor. Sok jóba futottam, nagyon igazán nem mozgatot meg semmi se annyira, mint az ID Software legendás aréna shooter-je.

DVark-kal sikerült bekombóznunk a játékot az ő nagydobozos Hidden & Dangerous példányával összesen 20000 ft-ért, így az eredetileg 13300 ft-ért hirdetett Q3-ért végül 11500 ft-ot fizettem.


Nagyritkán szokott felbukkani itthon ilyen deal, muszáj is volt élnem a lehetőséggel így visszagondolva.Kb. fél 12 körül végeztünk is, mindenki ment a maga dolgára, nekem hamar le kellett válnom, mert Apuval találkoztam.


- Chewie


Kommentek:

BenyoBoy (BenyoBoy) | 2022-06-17 14:56:04

Nekem a dombornyomott fémdobozos Quake III van egy jó ideje a vadászlistámon... na majd egyszer! ;)

bia (bia) | 2022-06-17 13:30:28

amúgy most, hogy így ránézek a képre, Mikin kívül mindenkit sikerült ilyen-olyan módon lebogzolni, szal it was a rather successful trip this time

Chewie (thechewieone) | 2022-06-17 11:18:58

@Bia - Ja igen, azt le se írtam, hogy most még többet és erősebbet kaptam tőled mint eddig

bia (bia) | 2022-06-17 11:18:09

meg tudatlak ütögetni megint, szal már csak azért megérte az egész :D